Kurzy snižování nadváhy
a zdravého životního stylu.
Jezte s námi zdravě! – Krabičky domů i do zaměstnání.

Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou. Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011
S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
ing. Petr Havlíček
Den zdraví v Pečkách
výživové poradenství, měření skladby těla a přednáška ing. Petra Havlíčka
Veronika
Největší úspěch!
Veronika nastoupila do kurzu StoBu v Čelákovicích v dubnu 2008. V dubnu letošního roku váha ukázala - 40kg.

CHILLI CON CARNE

 pro 4 osoby:

750 g zadního hovězího masa, 3 cibule, 2 stroužky česneku, olej, 250 ml hovězího vývaru, 1 konzerva tmavých fazolí, 1 konzerva světlých fazolí v chilli omáčce, 1 malá konzerva kukuřice, sůl, pepř, mletá sladká paprika.

Nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme na oleji dozlatova. Maso rozkrájíme na menší kostky a zprudka opečeme na cibuli, osolíme, opepříme, přidáme sladkou papriku. Pak přiléváme postupně vývar tak, aby se maso nepřipékalo a vaříme skoro doměkka. Mezitím si nakrájíme rajčata ne menší kousky (neloupu rajčata, přijde mi to zbytečný), přidáme k téměř měkkému masu a vaříme, dokud nejsou rajčata rozvařená. Naposled přidáme zceděné fazole a kukuřici a asi 5 minut vaříme nebo stačí jenom prohřát. Doba přípravy asi 2,5 hodiny (pokud nedáte maso do tlakového hrnce).


CHILLI CON CARNE
Recepty
Počet kusů:
Celkem: Kč
Wellness víkendy
12. 07. - 19. 07. 2024

24. 05. - 26. 05. 2024

Skupinové kurzy